Mi kell egy jó üzlethez?

Keressen egy olyan terméket, amit minden nap sokan fogyasztanak rábeszélés nélkül is, és mondja el másoknak is, mint eddig bármikor, amikor valami jóval találkozott. Ilyen egyszerű! Semmi több!
Nem kell tovább keresnie, megtalálta ezt a terméket: a ganodermás kávét!

Az ötlet

A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.
Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítőjükről. De hallott már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját? :)

A felnőtt lakosság nagy többsége kávéfogyasztó, sőt inkább kávéfüggő. Nekünk van egy alternatívánk, egy jótékony hatású kávé, melyre óriási igény van. Így ezt a terméket nem is kell bemutatni az embereknek, nem kell hosszasan lelkesíteni a vásárlásra. Az emberek az élvezeti cikkükről fognak utoljára lemondani. A vásárlói hamarosan nem kávéfüggők lesznek, hanem DXN ganodermás kávéfüggők. Tud ennél stabilabb üzletet?

A kávé - mint az olaj után a második legnagyobb értékben forgalmazott kereskedelmi termék - komoly világgazdasági tényezõ. Világszerte mintegy húszmillió termelõ foglalkozik a kávéval, de a termeléstõl a forgalmazásig nagyjából százmillióra tehetõ azoknak a száma, akik valamilyen módon ebbõl a termékbõl élnek. Évente mintegy 120 millió zsák (egy zsák kb. 60 kg) kávét értékesítenek világszerte. Hogy érzékelhetõ legyen a mennyiség: ez négyszázmilliárd csésze kávénak felel meg, tehát a bolygó minden egyes lakosára évi 66 csésze kávé jut (forrás: http://tudatosvasarlo.hu/cikk/termekteszt-kavek?page=4)

Száljon be Ön is ebbe az üzletbe néhány csészével!
Meglátja valóban nem nehéz.

Akarja tudni hogyan? Adja meg email címét és készséggel tájékoztatom. Már néhány napon belül elkezdhet pénzt keresni!

A hírlevélről a későbbiekben bármikor leíratkozhat. Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésénél használjuk, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

A ganodema hatásának köszönhetõen az állapotom nagyon jó, rengeteg energiám van sportoláshoz és szellemi munkához is!

- Dr. Gresz Veronika -

...a kávézás napi szertartássá vált, olyan jólesik meginni a kávémat. Nem repdes a szívem, nem lüktet az agyam, és nagyon finom. Érdekes, hogy a kávé után szellemileg teljesen felfrissülök, ami azt jelenti, hogy azon túl, hogy élénk vagyok, tisztán tudok gondolkodni, miközben belsõ nyugalmat érzek.

- Miklós István -

Csatlakozási előnyök


A legkedveltebb termék egy élvezeti cikk, amire már nem kell igényt kelteni

Nem kell embereket agitálni, győzködni

Nem kell ismerősöket különböző trükkökkel, titokzatoskodó telefonokkal termékbemutatókra csábítani.

Nem kell nagy összegű kezdőcsomagot vásárolni. Nincs vásárlási kötelezettség!

Nincsen évente megújítandó tagsági díj!

Online is végezhető. A világon bárhol regisztrálhat törzsvásárlót (Óriási a piac. Szószerint határtalan).

Kiváló minőségű, ellenőrzött termékek.

Azaz mentes azoktól a dolgoktól, amiért (eddig) nem szerettem az MLM-et. Viszont minden benne van ahhoz, hogy Ön is sikeres lehessen és még segít is másoknak az egészségük megerősítésében.

Teremtsen stabil jövedelmet Önmaga számára!

Ismerje meg a további előnyöket is (van még néhány)! Adja meg email címét és készséggel tájékoztatom. Kezdje el saját üzletét még ma!

A hírlevélről a későbbiekben bármikor leíratkozhat. Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésénél használjuk, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

További hatalmas előny, hogy a DXN Europe központja Magyarországon van.

A lehető legközelebb lehet a forráshoz, ami csak tovább erősíti a siker lehetőségét. Az európai piac Magyarországról épül fel. Az eddig (nemrégiben) megnyílt piacok: Cseh ország, Szlovákia, Szerbia, Románia, Ukrajna, Lengyel ország, Ausztria.

Ha a fenti országokban vannak kapcsolatai ne késlekedjen!

Ha más európai országban vannak ismerősei szintén nagy lehetőséget rejt!

Tartozzon egy jó csapathoz!

Gyűjtsön barátokat kávézás közben miközben még pénzt is keres!
Egy olyan csapat létrehozása a célunk, ahol a tagokat nem csak az üzleti érdek tartja össze. Rendszeresen szervezünk kötetlen, baráti találkozókat, összejöveteleket. Dolgozzon együtt olyan emberekkel akiket kedvel! A DXN-nél ezt megteheti.

Csatlakozzon csapatunkhoz!

Email címét megadva megteheti a sikerhez vezető útja első lépését.

A hírlevélről a későbbiekben bármikor leíratkozhat. Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésénél használjuk, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.


Tisztában vagyunk vele, hogy az (online) hálózatépítésnek még rengeteg mesterfogása van. Az Ön sikere, a mi érdekünk is, tehát biztos lehet benne, mindenre megtanítjuk - ráadásul térítésmenetesen - amire szüksége van a sikerhez.
 
© 2010 Farkas László - Igyon egy csészével az egészségéért!