Termékek

Legkedveltebb termékünk a kávé.
Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást nálunk megtalálja. Igyon jótékony hatású ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget!

A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják.

Engedjen a kísértésnek!

Kóstolja meg a DXN különleges kávékészítményeit!

A hírlevélről a későbbiekben bármikor leíratkozhat. Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésénél használjuk, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

Legtöbben attól tartanak, hogy egy ilyen kávé biztosan drága.

Egyáltalán nem kerül sokba!

Egy presszó adagnak megfelelő mennyiségű kávé kb. 80 Ft-ba kerül. Figyelembe véve, hogy ez bio termesztésből és feldolgozásból származik és nem tartalmazz szintetikus adalékanyagokat, továbbá egy értékes gyógyhatású gombát is hozzáadtak, semmiképpen nem nevezhető drágának.

Őszinte leszek. Amikor ex. férjem megismertetett a DXN-nel, nem jelentett nekem semmit. Sőt határozottan idegesített,.... Aztán hozott egy csomag kávét... Megkóstoltam! Azóta nem vagyok képes, és nem is akarok mást inni. A történet izgalmas fordulatot vett, és olyan események sora következett, ami még legszebb álmaimban sem fordult elő!

- Farkas Gyöngyi -

Mióta a DXN termékeit fogyasztom (kapszula+3 az1-ben kávét iszom) azóta sokkal jobban alszom és piszkosul jól esik. Már régóta nyughatatlanul aludtam néha 2-3óránként felébredtem, de mióta a DXN termékeket fogyasztom, azóta van ez a pihentetõ alvás, amit a DXN-nek köszönhetek.

- Kis-Bak János -


A DXN cégnek további közel 100 terméke van. A leghangsúlyosabb a ganoderma alkalmazása, de más kiváló gyógynövények és gyógyhatású gombák is megtalálhatóak a termékpalettán. A legtöbb esetben a termesztést és a feldolgozást is a DXN cég maga végzi (bio körülmények között), így biztosított a magas minőség megbízható ellenőrzése és fenntartása.

Ezek a termékek három nagy csoportba sorolhatóak:
  • Élelmiszerek (pl.: zöld tea, kávé, balzsam ecet, gyógy cukorkák, stb...)
  • Étrend kiegészítők (pl.: spirulina, gyógy hatású gombák /ganoderma, cordyceps, oroszlán sörény/, noni gyümölcsital, stb...)
  • Higiéniás termékek (pl. ganodermát tartalmazó szappan, sampon, tusfürdő, fogkrém)


 
© 2010 Farkas László - Igyon egy csészével az egészségéért!