Helyezze el megtakarítását devizában és szerezzen 40-60% éves hozamot

Megoldásunk

Az általunk népszerűsített automata forex kereskedési szoftverek beállításai alapvetően nem a kiemelkedően nagy profit növelését (nem ritka a szinte már hihetetlen évi 600% feletti profit sem), hanem az Ügyfelek pénzének biztonságban történő kereskedtetését és biztonságban tartását szolgálják.

Az ezt a „fő szabályt” követő kereskedési stratégia érvényesítése során lehetnek tehát olyan piaci helyzetek, amikor a robotok nem kockáztatnak, inkább nem kötnek, minthogy ezt az alapszabályt veszélyeztető "kiemelten nagy kockázatot" vállaljanak. Ennek természetes velejárója az, hogy hiába van egyértelmű emelkedő vagy eső trend, a robotok mégsem „lovagolják meg“ ezeket, mert a megengedettnél nagyobb kockázatot hordoznak. Így lehet, hogy kimaradunk egy-egy jelentősebb profitból (a biztonságnak is megvan az ára), vagy ugyan akkor megmenekülünk egy jelentősebb veszteségtől.

A fentieket figyelembe véve az általunk elért hozam elmarad az egyénileg kereskedőktől, azonban még így is lényegesen nagyobb a banki kamatoknál.

Az eddigi (egy évre vetített) havi átlagos 3.3%-os nettó hozammal, 1 év alatt 47.6%, a havi 7%-os átlag hozammal 125.2% profitott realizál a hozamos hozam ezen befektetési formája.

Befektetési számla min. 2000 USD-ral nyitható.


Érdekel a számla nyitás

Igen, engem érdekel a számlanyitás. Kérem tájékoztassanak a részletekről.
(a tájékoztatás semmiféle kötelezettséggel nem jár.)

Az általunk használt kereskedési módszer előnyei

Az ügyfél részéről nem igényel szakértelmet és folyamatos jelenlétet
Deviza alapú befektetés (kivédtük a forint inflációját és vásárlói érték romlását)
Tőkevédelemmel és betéti garanciával rendelkezik
Nincs lekötve a befektetett összeg, indokolás nélkül felvehető
A tevékenységet a Pénzügyi Szervezetek Felügyelete (PSzÁF) ellenőrzi (több országban is)
Sikerdíj alapú elszámolás a hó végén. Közben az ügyfélnek dolgozik a profit is
Azonnali napközbeni profit jóváírás. A következő nap már az előző nap megtermelt profit is dolgozik (hozamos hozam)
Egyedi és rendkívül hatékony kockázat kezelés. (2005. óta nem volt mínuszos hónap, 2008.–óta nem volt mínuszos hét.)
Mind a számlakezelő, mind az értékesítésben közreműködő partner, csak akkor jut anyagi elismeréshez, ha az ügyfél számláján, jelentkezik a profit

Partnereinknek nem érdeke, hogy a valósnál kedvezőbben tüntessék fel a befektetési lehetőséget, mert ha nem elégedett az ügyfél, szankció és levonás nélkül visszahívja a számláján lévő összeget és akkor ingyen dolgozott a szerződést megkötő munkatárs.

Általunk használt kereskedési szoftver jellemzői:

  • A kereskedés algoritmusát figyelembe véve egyedülálló, mely nem fundamentális, technikai, Martingale, vagy arbitrage (időelőny), hanem matematikai összefüggések alapján, folyamatosan és automatikusan kereskedik.
  • Ügyfél oldalon semmilyen beállítást, odafigyelést nem igényel
  • A szoftver fejlesztése 2005. óta folyamatos. Működését a nap 24 órájában informatikai szakértői gárda felügyeli. Az automatizált kereskedési szoftver a lehető legvédettebb európai szerverparkban, kiemelkedő rendelkezésre-állású szervereken fut.
  • Az árfolyammozgás minden pillanatban folyamatos elemzés alatt áll, a szoftver ennek alapján hozza meg a kereskedési döntéseket. Elsősorban kötéscsoportokban "gondolkodik", egyszerre több (ha a piaci helyzet úgy hozza, akár 20-30) trade-et is nyitva tart, és az elvárt hozam elérésekor automatikusan zárja a kötéscsoport szinte összes trade-jét.
  • Több szintű védelmi zárásokkal (pl. háttérben futó egyéb "technikai robotok") optimális szinten tartja a MAM számla drawdown-ját - azaz a számlánk egyenlegében keletkező visszaesést, veszteséget.
  • Az automatizált kereskedési szoftver stratégiája részben független a hektikus árfolyammozgásoktól, beszakadásoktól, és bármely likvid devizapáron alkalmazható.
  • A minimális számlanyitási összeg 2000 USD (felső határ nincs). A számlákra az aktuális, mindenkori számlán lévő összegre vonatkozó 70%-os tőkevédelem van beállítva szoftveresen. (ún. "high water mark").
  • Az automatizált kereskedési szoftver matematikai összefüggések alapján egymásra épülő kötés-láncolat(ok)tal dolgozik, sok összetevő és jellemző mellett pl. figyelembe véve a felhasználható szabad tőke volumenét.
  • Ez az egyedülálló matematikai robot a kötéscsoportjait nagyon nagy arányban pozitívan zárja!

A banki lekötéseknél lényegesen magasabb hozamot termel az Ön pénze megkötések nélkül.


Szeretne évi 40-60% hozamot a megtakarításai után?

Igen, engem érdekel a számlanyitás. Kérem tájékoztassanak a részletekről.
(a tájékoztatás semmiféle kötelezettséggel nem jár.)